Tuesday, December 23, 2008

Gig Info!


sila klik pada image untuk view yg lebih jelas...TQ


This time for REAL!

Alhamdulillah..

Sekian lama dinanti kini sudah tiba..

'GIG NASYID UNDERGROUND' merupakan gig tahunan oleh komuniti Nasyid Underground. Gig ini merupakan yang ke-3 seumpamanya. Pada kali ini kami menjangkakan lebih banyak kehadiran artis dan lebih terbuka kepada umum. Sehingga kini kami berjaya menghubungi lebih 15 artis yang sudi hadir dan memeriahkan majlis ini.

Kami menjemput semua penggiat & peminat nasyid untuk berkumpul di sini dan berhibur dalam suasana yang aman dan santai. Sesiapa sahaja boleh hadir (walaupun nama takde dalam poster) dan membuat apa saja jenis persembahan asalkan bermoral.

Gig Nasyid Underground ke-3
"Meriahkan industri kita..!"


Tarikh: 27 Disember 2008
Masa: 8.00-11.00 malam
Tempat: Seri Kembangan, Selangor.

  • Kita akan ada close-up bersama artis kesayangan anda.
  • Kita akan ada pelbagai persembahan.
  • Kita akan ada tayangan video.
Datanglah beramai-ramai memeriahkan!


Contact person: 012-3134681 [bonai] bonai_power@yahoo.com


((Untuk makluman semua artis)
Semua yang hadir perlulah mendaftar di kaunter masuk. Entrance by donation di mana semua collection pada malam itu akan disumbangkan ke sebuah pertubuhan amal yang membantu saudara baru. Mana-mana artis yang ingin membuat persembahan perlulah memaklumkan ketika pendaftaran dan membawa minus-one sendiri. MC akan menjemput pada bila-bila masa di sepanjang gig berkenaan.

Sila ambil perhatian bahawa gig ini berkonsepkan santai. Pihak kami hanya menyediakan 3 microphone untuk persembahan. Kami tidak akan membenarkan sebarang jenis persembahan yang keterlaluan dan tidak menepati konsep.

Contact person: 012-3134681 [bonai] bonai_power@yahoo.com

MAPS & DIRECTION

Secara lisannya, begini caranya untuk anda tiba ke destinasi gig dengan selamat:

Teksi: Cakap je nak pegi Maybank Serdang. Tempat gig ini sebaris dengan Maybank Serdang.

Komuter: Turun di Stesen KTM Serdang. Paling mudah ambil teksi and cakap nak turun kat Maybank Serdang. Teksi dalam RM5-6 je..

Memandu sendiri: Paling mudah, lalu KL-Seremban Highway, keluar exit UPM. Lepas tol, straight kat traffic light pertama. Jumpe traffic light kedua (sebelah kiri ada Fakulti Kejuruteraan UPM, opposite dia ada Petronas), straight jugak kat traffic light yang ni. Next akan jumpa 3rd traffic light, belok kiri. Straight je and then jumpe traffic light lagi satu (sebelah kanan ada Balai Polis Sri Serdang), kat traffic light ni belok kanan and slow down.. Masuk simpang kiri pertama and U-turn masuk ke kawasan shop lot. Parking je mana-mana yang available.

Lokasi tepat gig ini ialah:

......................................
......................................
......................................
......................................
......................................
(naik tangga diantara kedai barang letrik dan kedai runcit)

Sekiranya sesat/tak jumpa tempat/perlukan lebih details untuk datang, sila hubungi: 017-6114758 (MUIZ) / 019-3850732 (NASH) / 019-3373060 (FATAH)

Di atash ada peta untuk guide ke tempat kejadian.
Tempat gig dilabel dengan warna merah ditengah-tengah peta tu ok..

0 comments: