Wednesday, May 27, 2009

Crochet For Kids












salam semua...
seronok baca blog membe2 uia dulu...semuanya dah ada anak...huhu...ciki -anak sorang, norman -anak sorang gak.. cipul-pun anak sorang, Fazil coming soon , kamal pun coming soon...
huhu
tadi lps balik keje kul 12.30 mlm...lepak ngan membe2 opis kat Khalifah Kota damansara..lepak ngan Wan anak sorang Natasya yg cute...Along n Ruby yang tgh menunggu masa, Pejai & Yana tunggu nak naik pelamin..hehehe...aku?huhu coming soon...insyaAllah ada rezeki thn ni...kalau x pun thn depan la...huhu..
sempat la wifi kat kedai mamak tu..tunjuk blog my twin sis ...wan nak beli topi yg my sis kait sendiri...huhu kata atas ni sample yg my sis buat leh jengok blog dia untuk info lagi....dan kalau rajin bleh tgk kat fotopages dia untuk harga dan sebagainya...huhuhu...sapa lagi yang nak promote akak sendiri kalau bukan adik sendiri...
My sis ni kembar, 2-2 buat kait mengait ni....dpt lak anak kembar gak....
ingat lagi masa kecik2 dulu..kalau jalan kemana-mana mesti org tgk kakak kembar aku ni..hehehe..tumpang glamer la gak masa tu...
minggu ni last aku duk ngan akak aku...sebabnya....akak aku dah benti keje dan akan pindah ke pahang duk ngan husband dia...lepas ni dah x jumpa la twin haziq & hazim ari2...huhu..
sapa2 nak order tu leh order dr my sis...kalau nak order kat aku pun bleh gak no problem....
p/s: rindu nak jumpa kwn2 uia smula....bila nak dpt kumpul ramai2....




2 comments:

Nurman said...

Cantik crochet akak you ni..budak kecik pakai apa pun comel kan..cuba kita pakai (boleh ker??) nampak macam nenek plak

SHAM & ALL One said...

hehe..masa baby mmg comey...by the way arissa u pun comey...