Thursday, June 25, 2009

Ma latest pic..







Ni ekceli pic dlm kete nk g keje..bosan ngadap jem..so kita snap2 pic sendiri..hehe
This week suppose ma opis organize injection h1n1 for free for the stuff tp cancel sbb seme stock was sent to hospital sg buloh utk yg lagi memerlukan..so no free injection..this week kndri kawin my adik tiri same day with angah adik pyan saujana..












Nak kongsi SMS yg ma fren kasi...suka kata2 madah yg di kirimkan....






1. Kawan mcm HOTfm, sebab dia lebih hangat daripada biasa, tapi dia juga cam NTV7 sebab dia ceria selalu, tapi rasa cam tv3 sebab sentiasa di sisi , tapi yang paling penting dia cam TV9 sebab dekat di Hati.;..


Ulasan : semuanya bwh anak syarikat Media Prima....matilah Jekkkk media prima...












2." Jadilah kawan yang hadirnya di nanti & perginya di rindui kerana mencari kawan yang setia dan jujur ibarat mencari sebutir peermata di sebalik timbunan kaca"


Ulasan :for the time being ada la kwn mcm tu..hope so itulah permata antara timbunan kaca tu...harap x tersalah pilih permata yang ala2 permata di celahan2 kaca tu, apa maknanya??? permata Plastik (tipoooooooooo) la uols....nampak mcm permata tapi sebenarnya kaca gakk..x mustahilkan??zmn skrg kan ramai yang plastic...semuanya nampak sperti ori hakikatnya x ori, jgan la ada kwn2 yng plastic....Plastic masa photoshoot...tu harussss!!!hahahaha...








3. "tiada salahnya ,menyukai seseorang demi persahabatan, jika ianya di hayati dengan kejujuran dan keikhlasan, ia pasti lebih bermakna dari sebuah percintaan..:)"


Ulasan : Betul gak bila pk2..baik bersahabat je...penat2 suka kat org tapi dia x suka kita , buat sakit ati je tul x? baik bersahabat je....

3 comments:

Dj Epoi said...

Salam...baru Gua dapat nengok muk lU ngn closeup...sebelum nih banyak yang jauh2....hehhehe

Hebat arrrrrr opis LU siap dapat injection free lagi.....

Tahniah ar kat diaorang

SHAM & ALL One said...

x dpt le...cancel...injection tu..derang hantar semua kat hosp sg buloh...huhu..ni pic masa bosan2..hehehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waa... POSING MAUT ker ni?