Tuesday, August 17, 2010

Salam 'alaik..

salam ramadhan pada semua umat islam...
aku pun dah x sure blog ni ada org baca ke idak..ye la dah lama kot x menulis apa2...sebab byk sgt kot blog nak manage...huhu...dan lastly blog aku ni tinggal mcm ni je...
2010 ni dah hampir ke penghujung tahun dah..erkkk..byknya mision yg belum selesai...byk lak dugaan dan cabaran untuk tahun ini..
"Ya Allah...Tabahkan hati aku ni untuk mengharungi liku2 kehidupan yg mendatang"..

Tup..tup je..dah bulan pose...dah setahun gak aku pindah umah kat sini...ingat lagi last year..bulan pose la kami pindah sini..giler pe pindah umah bulan pose...tapi kami yg giler2 ni akhirnya berjaya gak pindah sini...sini tu mana ek...sini le...kl gak ..huhu..yg penting isunya ialah pindah..bukan tmpt perpindahan tu..huhu...

Byk gak kenangan bulan puasa ni..nak cerita byk sgt kot..so nanti2 je la ek refresh smula...
Cuma puasa bulan ni yg pastinya..tahun pertama puasa di tempat keje skrg ni...sahur tahun ni semuanya masak sendiri setakat ini..x tau lagi2 le hari2 yang mendatang..harap2 istiqomah le..

oklah nak tido..huhu..nanti sambung k..

1 comments:

Nurman said...

Ramadan Karim Bg Sham :)