Thursday, June 18, 2009

show @ meru perak

salam semua....
sori baru nak update..hehhee...
ni sebahagian pic masa show kat meru ipoh ari u...
show kat ipoh ari tu all one 2 lagu...bilal ngan arah...seperti biasa
mas replace tempat zack sebab zack x dpt dtg..
z baru balik dr kedah, program sek Al-amin...so hari tu show aku mas & kamal je
ni pic dah nak g bjalan2 kt bandar ipoh...
huhu peace...penat + ngantok...
makan jgn x makan...mas aku ngn fiza...best lauk pauk ari tu ..mak ambad masak


Ni pic masa on the way ke ipoh dpn my car...R&R mana ni ekk..lupa...kete comot x basuh..kikiki..

Lps mkn nasi...kita pekena ABC...huhu..oleh kerana cuaca yg sgt panas..
so layan ABC...lepas mkn nasi...
So Far show ok...all one 2 lagu bilal + arah, mas 2 lagu ayah ibu + sejadah cinta...
btolak ke kl dah lewat mlm.....byk persinggahan waktu balik tu..sampai kl jam 6 pagi kot...x sure...sebab tido je sepanjang perjalanan, mas yg bwk kete...
TQ to the bride n brideroom ( adik akis ) + family akis=yg sudi jemput kami, ambad + mak ambad=yg sudi bg kami berehat2 kat umah, mas + fiza=yg join rombongan cik kiah ke Meru Perak...Next time ekk kita g Cameron...huhu
*gmbr masa shownya x de pun..motif kan??!!!





2 comments:

Azie-Cipul said...

wah abg sham bila nak bg melodi ni..sy nak tulis lirk utk album u olss;) ihiihi

SHAM & ALL One said...

huhu balik mesia dulu cipul...hehhee..